Marc-Marie Huijbregts spot met Guido den Aantrekker: ‘Riool!’

Marc-Marie Huijbregts sneert naar Guido den Aantrekker: ‘Riool!’
Marc-Marie Huijbregts heeft Guido den Aantrekker beledigd met de uitspraak “Riool!”. Deze uitspraak vond plaats tijdens het programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’.

Het incident begon nadat Jurylid Huijbregts kritiek uitte op een optreden van Den Aantrekker. Den Aantrekker plaatste hierop een antwoord, waarop Huijbregts antwoordde met “Riool!”.

De presentator van het programma, Annie MG Schmidt, was verontwaardigd over de uitspraak van Huijbregts en zei: “Ik wil dat je daarmee stopt.”

Huijbregts leek zijn verontschuldigingen aan te bieden door te zeggen: “Het spijt me als ik iemand heb beledigd.”

Echter, Huijbregts ontkende dat hij iemand had beledigd, hij zei: “Geen idee wat ik fout heb gedaan.”

De reacties op internet waren fel. Veel mensen vonden Huijbregts’ uitspraak onacceptabel en eisten excuses. Sommigen overtuigden zichzelf ervan dat Huijbregts zijn verontschuldigingen had aangeboden, maar anderen vonden dat hij dit niet had gedaan.

Hoewel Huijbregts nog steeds weigert openlijk om excuses te vragen, lijkt het erop dat het incident nog niet voorbij is. Het blijft afwachten of Huijbregts het volgende deel van “De beste singer-songwriter van Nederland” bijwoont en hoe hij dan tegen Den Aantrekker optreedt.

Related Posts