Nintendo brengt een remaster van de eerste Metroid Prime-game uit voor de Nintendo Switch.

Nintendo brengt remaster van eerste Metroid Prime-game uit voor Nintendo Switch
Nintendo heeft aangekondigd dat een remaster van het eerste Metroid Prime-game uitgebracht wordt voor de Nintendo Switch. Deze versie van het 2002-spel, Metroid Prime: Trilogy, zal meer functies en verbeterde graphics bevatten. Het spel zal ook een nieuwe singleplayer-ervaring bieden en zal draadloos met andere spelers kunnen worden gespeeld.

Metroid Prime: Trilogy zal alle drie de originele games bevatten: Metroid Prime, Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption. Elk spel zal worden voorzien van verbeterde graphics in HD-kwaliteit, die speciaal zijn ontworpen voor televisieschermen. Er zullen ook een aantal nieuwe gameplay-functies beschikbaar zijn, waaronder het vermogen om het spel te besturen met de Joy-Con-controller.

Naast de verbeteringen in grafische kwaliteit en gameplay-verbeteringen, zal de remaster ook een nieuwe multiplayermode hebben. Dit zal een coöperatieve modus toevoegen waarin spelers samenwerken om te overleven tegen buitenaardse vijanden.

Nintendo heeft ook aangekondigd dat ze speciale amiibo-figuurtjes zullen lanceren die gebruikt kunnen worden met de game. Deze figuren zullen je toegang geven tot unieke levels, items en andere voordelen.

Metroid Prime: Trilogy staat gepland voor de lancering op 15 juli 2021. Het spel zal beschikbaar zijn als een downloadbare titel op de Nintendo eShop voor €49,99. Als je de game nu pre-ordert, krijg je een gratis bonus van een Metroid Prime-poster.

Related Posts